Gör så här med kakan:
Vispa äggen fluffigt med sötningsmedlet. Blanda försiktigt i vaniljaromen samt kryddorna. Blanda mjöl, bakpulver, bikarbonat och proteinpulvret för sig och blanda försiktigt ner de i äggsmeten. Blanda ner morötterna och oljan i smeten. Klä en form med bakplåtspapper i botten, grädda i ca 30-40 min i 150 grader.
Gör så här med toppingen:
Blanda kesellan med sötningsmedlet och whey proteinet. Lägg i den rivna citronen/limen, bred över den svalnade kakan. Vispa upp ägget fluffigt och blanda i proteinpulvret, keson, bakpulvret och bittermandel aromen. Vispa äggvitan med sötningsmedlet tills de blivit ”maräng”, blanda försiktigt ner den andra smeten, häll i form och grädda i ca 20-30 min i 150 grader.
Näringsvärde per bit:
Energi: 240 kcal
Protein: 16 g
Kolhydrater: 7 g
Fett: 16 g
Se alla recept